Драго ни е што ви се допаѓаат нашите постери и што сте спремни да нарачате 🙂

Имајќи во предвид дека повеќето производи на Модернита се персонализирани постери за кој е потребно да ни дадете информации за да може да се изработат, потребен ни е фидбек од ваша страна.

Поради оваа причина нарачките одат преку директен чат меѓу вас и нас.

Можете да не контактирате и да нарачате на три начини:

  • преку порака на социјалната мрежа Instagram
  • преку порака на социјалната мрежа Facebook
  • преку facebook messenger испратена директно на страната користејќи ја опцијата која се наоѓа во долнит десен агол

Во блог постовите детално се опишани сите персонализирани постери.

Доколку имате некое прашање посетете ја секцијата на Често поставувани прашања.

Секако дека во секое време можете да поставите прашање во врска со производите на Модернита и директно до нас преку социјалните мрежи.

Ви благодариме на нарачката!!!