Постер -
Ѕвездена мапа.

Постерот го прикажува соѕвездието на даден ден и локација.
Цени од 700 ден
slider-starmap

Постер -
Персонализирана месечина.

Постерот покажува каква била месечината на одреден датум.
Цени од 700 ден
slider-moon

Постер
Мапа на град.

Постерот има минималистички дизјан на мапа од град. Може да се изработи за било кој град во Македонија или светот.
Цени од 700 ден
slider-city map
МОДЕРНИТА ПОСТЕРИ

ПРОИЗВОДИ

Нашите постери се уникатни и персонализирани за личноста за која се наменети

Подлоги за сликање

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

Во нашата продавница ќе го најдете совршениот подарок за секоја пригода
ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

КАКО ДА НАРАЧАМ

Нарачка | Naracka

НАРАЧКА

Преку е-маил или порака на социјални мрежи

Изработка | Izrabotka

ИЗРАБОТКА

1-3 работни денови или во договор со клиентот

Квалитет | Kvalitet

КВАЛИТЕТ

Дизајните се праќаат на одобрување кај клиентот

Достава | dostava

ДОСТАВА

Праќаме по карго до сите градови

БЛОГ

Проочитајте повеќе за нашите прозизводи
ПОСТЕРИТЕ НА МОДЕРНИТА

ШТО ДРУГИТЕ РЕКОА ЗА НАС